Houten carports en tuinhuizen

Houten carport 

Vaak kiezen mensen in hun nieuwbouw-of renovatieproject voor een houten carport als alternatief op een garage. Carports morgen op de perceelsgrens geplaatst worden en kunnen een oppervlakte voor twee wagens of fietsenstalling innemen. Een carport beschermt uw wagen en biedt een duurzame meerwaarde voor uw woning. Aangezien Caerels Woonklaar steeds volgens smaak en voorkeur van de klant werkt, zijn de stijlen en materialen uitgebreid. We realiseren uw houten carport volgens behoefte, stijl en budget!

 

Houtsoorten en stijlen

U wenst een kwalitatieve en duurzame houten carport te plaatsen volledig op maat? Caerels Woonklaar zorgt ervoor dat jouw carport in harmonie is met de architectuur van je woning.

> Carport met tuinberging : U wenst uw wagen en fietsen te beschermen, alsook tuingereedschap makkelijk weg te bergen? Geniet van een opgeruimde en open tuin door een gecombineerd volume te plaatsen.

> Aangebouwde carport : Als je jouw carport tegen de gevel plaatst, geniet je het voordeel niet door de regen te hoeven wandelen. Op voorwaarde dat de carport uiteraard boven een deur van je woning geplaatst is. De aansluiting tussen gevel en carport dient verzorgd geplaatst te worden. Eventueel is een vaste koepel in de houten carport mogelijk om extra licht te trekken in de woning.

> Vrijstaande carport : Kan je de vrije ruimte rondom je woning niet optimaal benutten en heb je voldoende plaats, dan is een vrijstaande houten carport een goede keuze.

 

In tegenstelling tot aluminium oogt hout zeer warm en zorgt een open constructie voor een licht geheel. Je kan kiezen tussen verschillende houtsoorten zoals Thermo Ayous, Padouk, Eik, Afrormosia,... voor de afwerking. Er zijn planchetten en twin profielen op de markt, zodat je een landelijke of moderne toets kan toevoegen. We werken het hout ter plaatse af met een Aqua-stop impregnatie, opdat het regen-en condenswater van het behandelde oppervlak afparelt. We geven graag advies over de kwalitaiet en kostprijs van de verschillende keuzes hout.

 

Waarom een houten carport plaatsen?

1/ Je beschermt je wagen, zelf met een open structuur! Door de luchtcirculatie krijgt condens geen kans en verkleint dit het risico op roestvorming. In de winter blijft je wagen ijsvrij en in de zomer vermijdt je oververhitting.

2/ Een garage mag niet altijd naast of achter de woning geplaatst worden, terwijl een carport dit wel mag.

3/ Kies voor een aangebouwde carport, zo hoef je niet door de regen. Kies voor een geïntegreerde afgesloten ruimte voor je fietsen, barbecue of tuingereedschap. 

4/ Valt je geplande tuinfeest door het weer in het water? Geen zorgen, want je carport is de ideale oplossing voor je gezellige barbecue.

Kom eens langs naar de toonzaal of maak een afspraak voor gratis advies.

Contacteer ons
caerels woonklaar logo
Caerels Woonklaar
Tieltsteenweg 2A - 8750 Wingene
Email info@caerels.be
Tel +32(51)65 56 49
Fax +32(51)65 78 08