Vloeren kopen: ontdek ons aanbod

Caerels Woonklaar biedt een ruim aanbod vloeren aan voor nieuwbouw woningen, renovatieprojecten, bedrijfsgebouwen en showrooms. Ontdek al onze mogelijkheden in onze vernieuwde toonzaal : neem HIER een kijkje!

Op zoek naar een nieuwe vloer tijdens je verbouwing?

Bouw-of verbouwplannen en je vindt het moeilijk om jouw vloer, parket of terrastegel uit te kiezen? Bij Caerels Woonklaar helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze! Een vloer bepaalt een groot deel van de sfeer van je interieur en dient duurzaam en onderhoudsvriendelijk te zijn.

Caerels Woonklaar heeft al jaren ervaring in het leveren en plaatsen van eerste keuze vloer-en wandtegels, parket of natuursteen bij onze klanten. Ook als u geen nieuwbouw woning realiseert, kan u bij ons terecht! U kiest immers het liefst voor service en vertrouwen bij een vakman in je buurt. Doorheen de jaren hebben we goede contacten opgebouwd met Italiaanse en Spaanse fabrieken, waardoor we uiteraard zeer concurrentieel in prijs zijn. We geven de garantie op een correcte plaatsing en opvolging. U geniet een persoonlijke begeleiding en kan kiezen uit een ruim assortiment in een sfeervolle toonzaal.

Mogelijkheden

We zetten de mogelijkheden even kort op een rijtje:

  > Vloertegels : keramisch parket, keramische vloertegels (XXL), patroontegels & natuursteen

  > Wandtegels : keramische wandtegels (XXL), zelliges & natuurstenen strips

  > Terrastegels : keramische en natuurstenen terrastegels

  > Parket : laminaat & meerlagenparket

  > Mozaïek : keramisch-, natuursteen-en glasmozaïek

Kom vrijblijvend langs op weekdagen van 8-12u & 13-18u, of op zaterdag voormiddag 9-12u. Wenst u liever een afspraak, neem gerust telefonisch contact op of mail naar eveline@caerels.be

Alle vloeren

Ontdek hieronder al onze vloeren:

Kom langs in onze vernieuwde toonzaal

Kom eens langs naar de toonzaal of maak een afspraak voor gratis advies.

Contacteer ons
caerels woonklaar logo
Caerels Woonklaar
Tieltsteenweg 2A - 8750 Wingene
Email info@caerels.be
Tel +32(51)65 56 49
Fax +32(51)65 78 08