Totaalrenovatie van je woning

Verbouwen met Caerels woonklaar

Caerels Woonklaar is reeds meer dan 50 jaar uw partner in het realiseren van woonklare woningen, waarbij coördinatie en planning zeer belangrijk zijn. De dag van vandaag dienen verschillende vakmensen, de EPB-verslaggever, de veiligheidscoördinator en de architect dusdanig samen te werken, dat een goede communicatie prioritair is.

Ook voor totaalrenovaties zoals een aanbouw, veranda, uitbreiding van keuken, badkamer of leefruimte,… is het belangrijk dat een strakke planning blijft aangehouden en dat vaste teams samenwerken. U kan dus 'ook op ons rekenen als bouwpartner om tal van dergelijke wensen en dromen te realiseren.

  • Wenst u uw eigen bestaande woning of aangekochte woning aan te passen aan de hedendaagse noden of gewijzigde gezins situatie?
  • Uw woning dient voorzien te worden van een extra slaapkamer met badkamer op het gelijkvloers  om zolang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen?
  • Wenst u een nieuwe badkamer, keuken, binnendeuren, haardmeubel, maatwerk aan kasten,…te installeren?
  • Dienen de ramen, dakcontructie of isolatie (met name de schil) van uw woning aangepast te worden aan de hedendaagse normen?

 

Laat u professioneel bijstaan, opdat wij van uw huis een thuis kunnen maken! 

Soorten totaalrenovaties

Aanbouw of uitbouw

Interieur

Meer over renoveren

Kom eens langs naar de toonzaal of maak een afspraak voor gratis advies.

Contacteer ons
caerels woonklaar logo
Caerels Woonklaar
Tieltsteenweg 2A - 8750 Wingene
Email info@caerels.be
Tel +32(51)65 56 49
Fax +32(51)65 78 08