In de kijker

...met oog voor detail!

Ben je op zoek naar een familiale bouwonderneming met traditie?                                

 • Je kan rekenen op 57 jaar ervaring, doorgegeven van vader op zoon.
 • Zaakvoerder dhr Danny Caerels werkt dageijks mee op de werf en is je rechtstreekse contactpersoon.
 • Bouwkundig ingenieur Pieter Caerels coördineert samen met zijn vader de volledige uitvoering van je woning en zorgt voor een kwalitatieve woonklare afwerking.
 • Met onze interieurarchitecte tekenen en ontwerpen we samen je droomwoning en word je vanaf het begin bijgestaan op esthetisch vlak. We maken van je woning en echte thuis!
 • We werken reeds tientallen jaren samen met dezelfde vakmensen, wat zorgt voor een  goede en vlotte communicatie. Het bevordert bovendien de planning en zorgt voor een kortere bouwtermijn.
 • Caerels woonklaar staat garant voor kwalitatief bouwen, rekening houdend met ieders budget!
 • Door de jaren heen hebben we de vakkennis opgedaan voor het realiseren van tal van investeringswoningen.
 •  Je kan bij ons terrecht voor al je wensen, of dit nu nieuwbouw of totaalrenovatie is.          
 • Je vindt bij ons en ruim assortiment aan kwalitatieve vloeren en faïences, die we zelf komen plaatsen. Daarbovenop krijg je persoonlijk stijladvies voor je badkamer-of keuken inrichting.

 Lees meer over onze troeven

Wens je een nieuwe vloer of terras te plaatsen?

Caerels biedt nu ook een ruim assortiment vloeren aan, waaronder keramische vloertegels, wandtegels, terrastegels, etc. Ook voor keramisch parket kan je bij ons terecht! Inspiratie nodig? Vraag advies aan onze interieurspecialiste. Die helpt je graag verder met de esthetische en praktische haalbaarheid van je ideeën.

Alles over vloeren vind je bij Caerels.

Caerels als renovatiepartner voor jouw woning

Door onze jarenlange ervaring met nieuwbouw woningen zijn we ook voor jou de ideale partner voor renovatie projecten. Met ons kan je zowel je interieur (zoals badkamer en keuken) als je volledige woning laten renoveren. Maak een vrijblijvende afspraak en laat je adviseren.

Alles over bouwen en renoveren vind je bij Caerels.

 

Ontdek de vele mogelijkheden in onze vernieuwde showroom

Maak nu uw afspraak

De vernieuwde showroom van bouwbedrijf Caerels Woonklaar in Wingene is een inspirerende plek om je bouwplannen te laten ontkiemen:

 • Je kan er persoonlijk met zaakvoerder Danny & onze technisch tekenaar een voorontwerp laten maken of je eigen plan doornemen.
 • Je kan je wensen laten aftoetsen aan je budget via onze ervaring als bouwspecialisten.
 • Je kan je laten inspireren door tal van bestaande nieuwbouwwoningen en renovaties.
 • Je kan er kennis maken met materialen zoals ramen, pannen, gevelstenen, vloeren, trappen, keukens, sanitair, ... en de laatste trends & technieken ontdekken

Over ons

Het bouwen zit Danny en Pieter Caerels in de genen. Danny is op alle werven periodiek aanwezig: alleen zo kun je je teams perfect aansturen en de meer dan 50 jaar ervaring delen die hij van vader op zoon heeft meegekregen. Geruggensteund door een vakbekwaam commercieel en administratief team blijft hij zo de familienaam Caerels alle eer aan doen in de bouwsector.

Danny Caerels waakt persoonlijk over jouw bouwproject!

caerels woonklaar logo
Caerels Woonklaar
Tieltsteenweg 2A - 8750 Wingene
Email info@caerels.be
Tel +32(51)65 56 49
Fax +32(51)65 78 08