Landelijke woning bouwen

Een landelijke woning bouwen blijft populair in Vlaanderen en is daarom voor veel mensen met bouwplannen een gegeerde keuze. Maar het bouwen van een landelijke woning vereist nog steeds een goede afstemming tussen de verschillende partners. Er komt heel vaak traditioneel vakmanschap bij kijken waar oog voor detaillering nodig is.

Onze troeven als aannemer van landelijke woningen

Onze ligging en roots

We zijn een aannemersbedrijf gelegen in Wingene, nabij Aalter, een streek waar de landbouwsector zeer sterk aanwezig is. Verscheidene klanten van ons zijn reeds jaren actief in familiebedrijven van mestverwerking, varkenskwekerij, telen van gewassen en granen, enz. Caerels Woonklaar heeft dan ook meer dan 50 jaar ervaring in het bouwen van woningen bij landbouwbedrijven in Vlaanderen en kent de wensen en noden van de bewoners. Meestal gaat de voorkeur van de bouwheer uit naar een woning met een landelijk karakter, waarbij charmante toevoegingen zoals een arduinen portiek, een dakwolfseinde, een houten poort, een erker en gebogen metselwerk aanwezig kunnen zijn.

Een vast team van experts

Door te werken met een vast team vakmensen verloopt de samenwerking en communicatie beter, wat een korte uitvoeringstermijn bevordert. De algemene bouwcoördinatie van uw project wordt door ons intern verzorgd. De communicatie tussen alle partijen is vaak dé reden waarom klanten kiezen voor onze persoonlijke aanpak.

 

Kom eens langs naar de toonzaal of maak een afspraak voor gratis advies.

Contacteer ons
caerels woonklaar logo
Caerels Woonklaar
Tieltsteenweg 2A - 8750 Wingene
Email info@caerels.be
Tel +32(51)65 56 49
Fax +32(51)65 78 08