Wat we doen

Caerels is thuis in alle bouwstijlen van de strakke lijn van een moderne woning tot de huiselijke sfeer van een landelijke woning. Wij helpen je graag verder om je droom te realiseren. Bekijk onze uiteenlopende realisaties en laat je inspireren. Binnen- of buitenshuis, wij helpen je verder van begin tot eind. 

Lees hieronder alles over onze:

  • woonklare woningen
  • renovaties en totaalrenovaties
  • administratieve ondersteuning

 

Geen wonder dat Caerels Woonklaar synoniem staat voor een vlekkeloos, hoogkwalitatief resultaat.

Woonklare woningen

Tot in de puntjes afgewerkt

Bij Caerels Woonklaar vind je zeker jouw ideale woning. Omdat bouwen geen financieel avontuur mag zijn, creëeren we voor jou telkens opnieuw geriefelijke en gezellige ontwerpen. Bij een samenkomst worden je dromen, zowel naar indeling of uitzicht, verwerkt tot je persoonlijke nestje. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we je ook de beste materialen aanbieden. Zo maakt Caerels Woonklaar je levensdroom werkelijkheid.

Renovaties en totaalrenovaties

Elke woning verdient de nieuwste bouwtechnieken

Van ontwerpfase over ruwbouw tot volledige afwerking van alle projecten groot of klein, staan wij, de gebroeders Caerels, op de eerste rij voor kwaliteitscontrole. Van grond- en funderingswerken, metselwerken, dakconstructie en dakbedekking tot de volledige afwerking van het gebouw. Ook op het vlak van isolatie en ventilatie, verwarming en energie adviseren we je zo gericht mogelijk!

Vloeren en faïencen

Een sterk bepalende factor voor je interieur

Bij Caerels Woonklaar vinden we de keuze voor de juiste vloeren en faïencen zeer belangrijk. Het is immers een sterk bepalende factoor voor je interieur. Zowel qua look, maar ook qua feel. Met de vloer heb je het meest contact in huis. Je voelt hem elke dag onder de voeten, en hij bepaalt mee het goede gevoel in je eigen nestje. Daarom nemen we de keuze voor vloeren en faïencen altijd graag extra onder de loep. 

Administratieve ondersteuning

Bouwen en verbouwen zonder zorgen

Voor, tijdens en na de bouwwerken helpt Caerels je bij het afhandelen van alle administratieve formaliteiten. Service van het huis, zeg maar.

huis
Caerels Woonklaar
Tieltsteenweg 2A - 8750 Wingene
Email info@caerels.be
Tel +32(51)65 56 49
Fax +32(51)65 78 08
bezoek onze facebook pagina

Over ons

Het bouwen zit Danny Caerels in het bloed. Danny gaat er dan ook prat op altijd zelf op de werven aanwezig te zijn: alleen zo kun je je teams perfect aansturen en de meer dan 50 jaar ervaring delen die hij van vader op zoon heeft meegekregen. Geruggensteund door een vakbekwaam commercieel en administratief team blijft hij zo de familienaam Caerels alle eer aan doen in de bouwsector.

Danny Caerels waakt persoonlijk over jouw bouwproject!