Visie en aanpak

Zowel voor nieuwbouwprojecten als renovatieprojecten houdt Caerels Woonklaar zich tot op vandaag nog altijd vast aan het principe dat ooit door de eerste generatie is uitgezet: “We bouwen de ‘goesting’ van de klant, niet de onze.” En neem het van ons aan: dat is tot op vandaag nog altijd vrij uitzonderlijk. Bij ons dus geen te-nemen-of-te-laten plannen, maar we gaan als volgt te werk: 

  1. Jij komt tot bij ons met je plannen. Jij vertelt en wij tekenen samen met jou de schets.
  2. Je ontvangt van ons een raming en budgettering van jouw wens.
  3. Binnen budget? Dan kunnen we aan de slag.

Geen wonder dat Caerels Woonklaar synoniem staat voor een vlekkeloos, hoogkwalitatief resultaat.

Budget ontoereikend? Niet getreurd, je bent niet de eerste. Pas nu mengen we ons in de debatten en adviseren we je hoe we met enkele aanpassingen je droom tóch kunnen waarmaken zonder aan kwaliteit in te boeten

  • Heb je écht zoveel ruimte nodig? Een woonkamer van 5 m² minder kan al een serieuze besparing zijn! Welke ruimtes zijn écht belangrijk, welke minder?
  • Heb je écht de juiste energie- en verwarmingsoplossing gekozen? Ben je zeker van die warmtepomp? Van die vloerverwarming? De stukken van de energiepuzzel even wisselen kan ook een serieuze impact hebben.
  • ... en zo gaan we verder, maar we besparen nooit op duurzaamheid en kwaliteit!
huis
Caerels Woonklaar
Tieltsteenweg 2A - 8750 Wingene
Email info@caerels.be
Tel +32(51)65 56 49
Fax +32(51)65 78 08
bezoek onze facebook pagina

Over ons

Het bouwen zit Danny Caerels in het bloed. Danny gaat er dan ook prat op altijd zelf op de werven aanwezig te zijn: alleen zo kun je je teams perfect aansturen en de meer dan 50 jaar ervaring delen die hij van vader op zoon heeft meegekregen. Geruggensteund door een vakbekwaam commercieel en administratief team blijft hij zo de familienaam Caerels alle eer aan doen in de bouwsector.

Danny Caerels waakt persoonlijk over jouw bouwproject!