Vrijstaande woning in Zwevezele - VERKOCHT

Deze prachtige vrijstaande woning met landelijk karakter, zal gerealiseerd worden in Zwevezele. Kleinhout in het schrijnwerk, een blauwsteen portiek, de dakkapel op de voorgevel en een mooie uitbouw met zicht op de tuin, zorgen voor een extra touch van deze eengezinswoning.

Deze woning heeft een praktische indeling (incl. garage) en zal afgewerkt worden met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen. De woning zal voldoen aan de strenge eisen conform isolatie, ventilatie en luchtdichtheid. 

 

Indeling gelijkvloers : inkomhal, toilet, leefruimte, eetruimte met open keuken en aparte eethoek, berging/wasplaats en garage.

Indeling verdieping : nachthal, 3slaapkamers, dressing, badkamer met bad/douche/toilet en lavabomeubel.

 

Grondoppervlakte 550m².

 

DEZE WONING IS REEDS VERKOCHT.

Heeft U interesse in een gelijkaardige woning, aarzel niet ons te contacteren.

 

 

huis
Caerels Woonklaar
Tieltsteenweg 2A - 8750 Wingene
Email info@caerels.be
Tel +32(51)65 56 49
Fax +32(51)65 78 08
bezoek onze facebook pagina

Over ons

Het bouwen zit Danny Caerels in het bloed. Danny gaat er dan ook prat op altijd zelf op de werven aanwezig te zijn: alleen zo kun je je teams perfect aansturen en de meer dan 50 jaar ervaring delen die hij van vader op zoon heeft meegekregen. Geruggensteund door een vakbekwaam commercieel en administratief team blijft hij zo de familienaam Caerels alle eer aan doen in de bouwsector.

Danny Caerels waakt persoonlijk over jouw bouwproject!